FAQ

Cum ma inregistrez la un curs?

Intai va trebui sa iti faci un cont pe site-ul nostru si sa confirmi emailul de confirmare trimis pe adresa folosita pentru a te inregistra. Apoi te poti inregistra la curs platind taxa de inregistrare cu cardul.

Ce este un curs “live stream”?

Un curs “live stream” este un curs care incepe live la o anumita data si ora si il poti vizualiza live, in timp real. In general, si daca nu este specificat altfel, inregistram cursurile “live stream” si le punem la dispozitie celor care s-au inregistrat pentru a putea fi urmarite online intr-o alta zi ulterior transmiterii live.

Daca nu pot participa live la un curs?
Nicio problema, vei putea urmari cursul inregistrat oricand, ulterior transmiterii live.
Pot sa impart contul meu cu altcineva?

Categoric nu! Pentru a putea sa va oferim cursuri de calitate investim foarte mult in productia lor, cost care se regaseste in pretul de acces la cursuri. Va rugam sa ne ajutati in realizarea de cursuri exceptionale prin a nu imparti contul cu alte persoane. In plus, noi detectam adresele IP de unde accesati contul si cursurile, in cazul in care constatam ca un cont este impartit de mai multe persoane, accesul la cursuri va fi blocat automat fara posibilitate de a beneficia o compensare.

Cat timp este disponibila inregistrarea unui curs “live stream”?
In mod nomral inregistrarile nu au o data limita de expirare si in general ar trebui sa fie disponibile mereu pentru a putea fi urmarite de cate ori doresti. Totusi, ocazional, ne rezervam dreptul de a retrage anumite inregistrari care nu mai sunt la curent cu tendintele din domeniu.

Cum obtin certificatul de participare la curs?
Dupa ce ai urmat cursul (live stream, inregistrare sau curs fizic) din contul tau poti accesa pagina cursului si acolo in sectiunea “Certificat” vei putea sa faci un quiz pentru testarea cunostintelor obtinute. In urma trecerii acelui quiz vei putea sa downloadezi sau sa printezi certificatul de participare. Certificatele de participare vor fi salvate automat in contul tau Nolia Academy.

Cum pot accesa lista cursurilor mele?
Cursurile tale sunt disponibile in cadrul contului tau, in sectiunea Cursurile mele. De asemenea, in tot site-ul cursurile la care te-ai inregistrat vor fi marcate cu o pictograma de utilizator

Cum voi fi notificat sa particip la un curs “live stream”?
Iti oferim posibilitatea sa salvezi in calendar data cursului. De asemenea iti vom trimite periodic emailuri prin care te anuntam ca urmeaza sa demaram cursul. Un astfel de email vei primi si in ziua cursului cu o ora inainte de inceperea cursului.
In cazul in care nu primesti aceste notificari, poti accesa cursul direct pe site-ul nostru din contul tau.